Robert-Jan Lamers – Immundnz
Innovation Agent

Robert-Jan Lamers studeerde Chemische Technologie aan de Technische Universiteit in Eindhoven. Hierna promoveerde hij in Analytical Biosciences aan de Universiteit Leiden. Hij werkte bij TNO, Erasmus Medisch Centrum en Philips Research, voordat hij ondernemer werd op het snijvlak van chemie en life sciences. In 2011 richtte hij het bedrijf Abundnz op en in 2016 was hij medeoprichter van het bedrijf Immundnz.

Immundnz treedt op als een boutique-serviceprovider om gespecialiseerde in-vitro-immunologiediensten te leveren aan geneesmiddelenontdekkings-, medtech- en voedingsbedrijven over de hele wereld. Immundnz, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk met een volledig uitgerust laboratorium voor in-vitro-immunologie, heeft ook zijn eigen interne onderzoeksprogramma’s om nieuwe testen en in-vitromodellen te ontwikkelen in gebieden met een hoge medische behoefte.

Robert-Jan is actief betrokken bij een breed netwerk van universiteiten, onderzoeksorganisaties, ziekenhuizen en binnen de industrie in Nederland, de EU en het VK, met een sterke focus op bio-analytische chemie, immunologie, biomarkers, in vitro modellen en ontdekking van medicijnen. Hij helpt je graag bij vragen over Chemistry of Life en stelt zijn netwerk voor je open.

Neem contact op met Robert-Jan Lamers:
info@immundnz.com | www.immundnz.com